Het is bijna zover...
Door: koenverdaas
Blijf op de hoogte en volg Koen
20 Januari 2012 | Nederland, Rijen
De meeste verenigingstaken heb ik inmiddels overgedragen. Gisteren en vandaag heb ik al heel wat bagage (af)gewogen om te kijken wat ik wel en niet mee kan nemen.
Ondertussen is er steeds meer geregeld. Ik heb een reisverzekering voor backpackers afgesloten, vliegtuigstoelen uitgekozen en mijn visum is goedgekeurd. (Ik heb hier alleen niets van thuisgestuurd gekregen, terwijl ik dit wel had verwacht. Maar ja het is mijn eerste visumaanvraag, dus daar kan ik me in vergist hebben.)
Afgelopen week heb ik veel gemaild met de collega's in Australië. Tientallen mailtjes en een skypegesprek later zijn alle leerlingen, methodes en lesprogramma's doorgesproken zodat ik daar snel aan de slag kan. Dat moet ook wel want er zit nog geen 9 uur tussen de landing en het moment dat ik de kinderen in de klas ontvang.
De komende dagen zal ik van iedereen afscheid nemen. Vrienden, familie, duikbuddy's, buren en andere kennissen, ik zie ze allemaal een lange tijd niet.
De komende dagen zal ik steeds meer met mijn reis bezig zijn. Ik moet de reis tussen Stansted en Gatwick in Londen nog vastleggen en mijn tas inpakken, maar langzaam wordt het toch steeds meer werkelijkheid. Over twee weken ben ik aan de andere kant van de wereld en moet ik alles zelf uitzoeken.
Ik hoop dat ik, naast het werk op de Duyfkenschool, snel een leuke baan kan vinden. Wie weet kan ik als duikinstructeur of buitensportinstructeur aan de slag. In ieder geval neem ik mijn CV mee om iets leuks te vinden.
Ik hoop snel wat mooie foto´s en verhalen te kunnen posten wanneer ik in Brisbane ben aangekomen.
Tot snel!
20 Januari 2012 - 14:11
Juun:
Koentje!
Heel veel plezier Down Under!
Geniet ervan!
xx
20 Januari 2012 - 14:24
Lucienne:
Reactie vanuit Jakarta! Spannend he, die voorbereidingen...! Over je visum van Australie; het is elektronisch en aan je paspoort gekoppeld, dus bij binnenkomst wanneer ze je paspoort controleren kunnen ze in de computer zien dat je een visum hebt. (moest ik ook even achteraan ;)) Heeeel veel plezier en succes, wellicht tot in Brisbane, daar ben ik over 2,5 maand te vinden! Groetjes -
20 Januari 2012 - 16:15
Cindy Embregts:
Heey Koentje...
Heel veel succes in australie...
zie ik je nog een keer op het zwembad voor je weggaat??
xxx Cindy -
20 Januari 2012 - 16:20
Maaike Versluis:
Ha mazzalpik!
Goed voor mekaar! Wat ben je allemaal van plan? Hoelang ga je weg?
Waar in Brisbane zit je?
Geniet ervan en ik ga zeker je site in de gaten houden!
Gr Maaike -
20 Januari 2012 - 18:47
Kim Bink:
Hee Koen!
Heel veel succes en plezier in Aussie!
Je gaat volgens mij echt een supertijd tegemoet daar!
Ik zal je de eerste weken zeker volgen! Daarna zal ik er minder tijd voor hebben omdat ik zelf in Jamaica zit..
Geniet van de laatste voorbereidingen joh!
Groetjes!!! -
20 Januari 2012 - 20:58
Pietjos:
Hee Dwaas! ;)
Wat lees ik nou joh? Ga je een half jaar Down Under doorbrengen..! Goed bezig moet ik zeggen! Ik zal proberen zoveel mogelijk van je belevenissen mee te krijgen. Ik heb zelf ook altijd al een zwak gehad voor Australië ;)
Veel succes en plezier daaro!! -
21 Januari 2012 - 14:51
Paul :
Hej Koen,
Je gaat erop uit! Goed bezig. Heel veel plezier in Australië.
Wel terugkomen he, want een vriend van me is geëmigreerd!
Namens de Borne: Heel veel plezier! -
21 Januari 2012 - 20:34
Ilse:
Heey Koen, het avontuur gaat bijna beginnen dus! Leuk om zo op de hoogte te blijven van alles je avonturen! Heel veel plezier en succes!
Xx Ilse -
23 Januari 2012 - 13:42
Josine:
Hey koen,
Veel plezier daar!!!
Groetjes Josine -
24 Januari 2012 - 15:11
Anne-Marie Prinsen:
Geniet, ervaar, lach, maak plezier, leer het land kennen, maak vrienden, sport, kom jezelf tegen, werk, blijf gezond, mis NL, wordt bruin, houd contact, praat en denk Engels in korte tijd, vul je CV aan, ontspan, leer de gewoontes kennen in een fantastisch land. En natuurlijk een behouden thuiskomst over heeeeeeeeeeeeeeeeel veel maanden. -
27 Januari 2012 - 12:50
Borias:
Hey Koen wat geweldig dat je op reis gaat ! Heb je ook duikplannen ? veel succes man . -
27 Januari 2012 - 13:37
Bart & Jean:
Hoi Koen,
Een goede reis en heel veel plezier in Australië.
Succes, Bart & Jean -
29 Januari 2012 - 17:31
Tantetje Karin:
Heb je gevonden hoor. wens je goede reis en kijk uit naar je eerste verslag van daarginder, want ik ben reuze benieuwd wat je allemaal gaat meemaken daar.succes hoor jongen. groetjes vanuit een koud Breda