Boodschappen doen en eten koken
Door: koenverdaas
Blijf op de hoogte en volg Koen
05 Februari 2012 | Australië, Brisbane
Het was ook wel lekker om te blijven liggen omdat ik pas om 4 uur in bed lag.
Vanmiddag om 14 uur was er een pokercompetitie waar ik aan mee heb gedaan. Helaas lag ik er al vrij snel uit en heb ik niet de hoofdprijs van $50 gewonnen.
Dat gaf me wel de tijd om boodschappen te gaan doen in een supermarkt hier vlakbij. Gelukkig is die supermarkt elke dag open en dus ook op zondag. Dingen die daar vaak gekocht worden zijn blijvend in prijs verlaagd. Dat is ook ideaal. Gewapend met mijn boodschappenmandje ging ik op zoek naar de dingen die ik nodig had en natuurlijk wilde ik zo min mogelijk geld uitgeven. De eerste keer boodschappen is natuurlijk altijd het duurste, omdat je met sommige producten veel langer kan doen. Gelukkig bleef het net onder de $50 en onder de 10 kilo ;)
Eenmaal terug in het hostel kon ik de tasjes met producten labelen en in de keuken opbergen. Dadelijk ga ik wraps klaarmaken, want inmiddels is het half zeven geweest.
Heel veel plezier in de sneeuw daar en bedankt voor al jullie reacties. Hier is het overdag 32 graden en koelt het 's nachts slechts af tot een graad of 20 8) Een flink verschil met de temperaturen bij jullie dus. Ik zag dat het in Nederland het koudste was van afgelopen 26 jaar ofzo. Succes ermee :)
05 Februari 2012 - 08:40
Anke:
Eet smakelijk! -
05 Februari 2012 - 08:44
Jeroen:
Zo zo Koen, je bent flink aan het schrijven. Goed ook te horen dat het goed met je gaat. Hopelijk ben ik ook thuis als je volgende keer met m'n meiden skype-t. Groetjes je zwagert -
05 Februari 2012 - 10:40
Wies:
Hè Koen je schrijft goede verslagen, zo te lezen gaat het je goed, gr uit het witte Bavel -
05 Februari 2012 - 13:34
Bart Akkermans:
Hallo Koen, ik hoop dat je bij je boodschappen ook voldoende middelen hebt gekocht zoals zonnebrand en aftersun. Blijf ook uit de weg van de Ieren, ik spreek uit ervaring.
Verder veel succes en vooral ook veel plezier down under. -
05 Februari 2012 - 14:08
Spap:
Zo Koen, begin je al een beetje wegwijs te worden? De weg naar de kroegen lijk je in ieder geval wel gevonden te hebben,maar verder ben je ook al aardig aan het netwerken geloof ik. Hopenlijk zul je snel een baantje naar je zin vinden en kun je een beetje regelmaat vinden.Elke dag naar het cafe is natuurlijk ook regelmaat maar dat zul je zowel fysiek als financieel niet zo lang vol houden.
Succes jongen. -
05 Februari 2012 - 14:11
Leuke verhalen Koen! Waren de wraps lekker? Ben jaloers op die temperaturen, het is hier echt niet normaal koud. Doet toch extra pijn als je ong 25 graden bent gewend ;-) Zo te lezen is het heel gezellig daar! Heel veel plezier en succes met je duik en auto plannen! x -
05 Februari 2012 - 17:13
Karin:
Hallo Koen
leuk om te lezen dat je de weg naar de kroeg en naar de supermarkt al gevonden heb en ook dat je daar niet alleen naar toe hoeft ( de kroeg dan). je verhalen lezen heerlijk lekker weg, kun je straks een boekwerk van maken.als je daar nu een adres hebt waar je voorlopig denkt te blijven. laat het dan even weten. een kaartje met Hollandse tekst is misschien voor jou ook leuk om te lezen.geniet niet te veel van de zon, met al die vellen in je gezicht. succes weer als je weer naar school moet. groetjes van je tante Karin -
06 Februari 2012 - 20:12
Anne-Marie:
Leuk al je berichten. Net of je jouw reis mee maken / er bij zijn.
Ben benieuwd naar de rest van je reis -
07 Februari 2012 - 21:33
Kim Bink:
jij vermaakt je daar wel zie ik zo..
Have fun !