Mount Warning
Door: koenverdaas
Blijf op de hoogte en volg Koen
13 Maart 2012 | Australië, Coopers Shoot
Vanmorgen zijn we met de hele groep naar Mount Warning gereden. Het was een stuk verder weg dan ik in eerste instantie had gedacht, want we hebben ruim een uur gereden om er te komen.
Terwijl we naar de voet van de berg reden, was het uitzicht overal al prachtig. We staken wat beekjes over en kwamen terecht in een subtropisch regenwoud.
Ik had een rugzak meegenomen met water, regenkleding, zwemkleding, (omdat we bij de berg ook zouden gaan zwemmen) en een handdoek meegenomen. Verder kon je, volgens Matt, de tocht beter niet op blote voeten doen, maar slippers of sandalen waren prima.
Na een lange klim en vele mooie uitzichten waren we bij de top aangekomen. De bergtop van mt Warning is de plek waar in Australië ’s ochtends de eerste stralen zonlicht op schijnen. Boven op de berg hebben we wat gegeten en gedronken en zijn toen snel weer naar beneden gegaan. Helaas zijn mijn schoenen nu wel versleten.