Reisverslag van Thijs en Koen – dag 2 - Reisverslag uit Bywong, Australië van Koen Verdaas - WaarBenJij.nu Reisverslag van Thijs en Koen – dag 2 - Reisverslag uit Bywong, Australië van Koen Verdaas - WaarBenJij.nu

Reisverslag van Thijs en Koen – dag 2

Door: koenverdaas

Blijf op de hoogte en volg Koen

20 Juli 2012 | Australië, Bywong

We hadden geen wekker gezet omdat we al een beetje voor liepen op onze planning en we pas laat gingen slapen. Sydney hadden we al wel gezien en we gingen ons dus klaar maken voor de reis richting Canberra.

Na een paar boterhammen en onze tanden gepoetst te hebben, gelukkig hebben we stromend water in onze camper, gingen we eerst het fototoestel ophalen wat nog in Sydney bij het kantoor van Olympus lag. Helaas deed hij het nog niet, maar misschien dat we de accu kunnen gebruiken in het andere fototoestel.
Vanaf hier konden we gaan rijden richting Canberra. Op een parkeerplaats hebben we gewisseld van plek en kon Thijs verder rijden. Het was natuurlijk weer wel ff opletten voor hem om aan de linkse kant te rijden. Onderweg kwamen we een aantal bordjes tegen waarop verwijzingen stonden naar een kasteel. Wij werden nieuwsgierig en gingen even kijken wat het was. Boven op de berg aangekomen stond een grote poort en een torentje met een paar ‘Howitzers’ (Duitse kanonnen). Verder was er helemaal niemand te zien, op een paar hardlopers na, en we konden er genieten van het uitzicht. Het museum was net 5 minuten dicht, dus we konden weer snel verder. Onderweg kwamen we nog langs een greyhound racing club en verder heel veel mooie uitzichten. Op de snelweg moest Thijs nog oppassen voor een koe op de weg, gelukkig zagen we hem op tijd en konden we er rustig omheen rijden. Helaas was Koen te laat om een foto te maken.

Toen het donker begon te worden gingen we op zoek naar een slaapplaats. We hebben toen besloten om op een camping te gaan overnachten, zodat we water en stroom hadden om al onze elektrische apparaten op te laden. We konden hier gebruik maken van een grote keuken in een schuur en ook waren er toiletten, douches, een wasmachine en droger. Zo hebben we hier samen pasta gekookt en hadden we hier ook soep van verkregen. Een lekker en gezond avondeten dus. Ook hebben we de videocamera gebruikt zodat we ook nog een film hebben voor het thuisfront. Na het eten kon Koen hier mooi al z’n vuile spullen wassen en ondertussen was er tijd voor een gezellig potje kaarten in de camper.

• 22 Juli 2012 - 12:41

Anke:

Leuk om te lezen. Hebben jullie ook nog foto's gemaakt om hier op de site te zetten?

• 22 Juli 2012 - 12:45

Anne-marie:

hoezo soep gekregen als je n pasta kookt, dan gaat er toch iets goed fout. mama

• 22 Juli 2012 - 13:15

Joris En Brenda:

Heej Mannen,

veel plezier daar. Misschien nog wat foto's van jullie bij een mooi uitzichtpunt :D. Geniet ervan.

groeten Joris en Brenda

• 22 Juli 2012 - 14:59

Truus En Peter:

kan ik het recept ook krijgen van de pastasoep. julie zijn ware kookkunstenaars. Heel veel plezier samen

• 22 Juli 2012 - 21:18

Tante Karin:

hallo jongens. jullie vermaken jezelf wel lees ik. en Thijs alweer goed uitgerust van de reis, zodat hij ook kan rijden. moet geen probleem zijn voor hem dat links rijden. vooral niet bij een rotonde. toch Thijs? maar vergeet vooral niet te genieten en wij blijven lezen hoor. groetjes van jullie tantetje